Vrijdag 1 maart 2019

CarnavalAllee

CarnavalAllée

in de grote feesttent op het Raadhuisplein (tussen kerk en gemeentehuis)

De Carnavalallée bestaat uit een grote verwarmde feesttent, een cateringtent en de nodige nevenfaciliteiten. Dit is allemaal gesitueerd op het Raadhuisplein tussen het gemeentehuis en de St. Pancratiusbasiliek. Een uitstekende gelegenheid om na de verlichte carnavalsoptocht volledig uit je dak te gaan. Tevens vindt in de feesttent de prijsuitreiking plaats... een prachtige happening. 

Vanwege de overweldigende belangstelling is het tentoppervlak aanzienlijk uitgebreid. Omwille van een betere publieksspreiding is tevens de indeling van de feesttent en het plein geheel aangepast. De verkoop van alcoholische dranken uitsluitend aan personen vanaf 18 jaar en ouder. Hierop zal middels een actief controlesysteem op worden toegezien.

De organisatie is in handen van 't Oale Roadhoes, de voetbalvereniging TVC’28,  volleybalvereniging Dynamo en basketbalvereniging Jolly Jumpers.  Dj. Tim Ter Wee staat garant voor een uitbundige carnavalssfeer met als apotheose de grote prijsuitreiking
 
Wij vragen alle bezoekers, i.v.m. de veiligheid, eventuele aanwijzingen van de aanwezige security op te volgen.

Ouderwets Böll'kesbal:

Gericht op de oudere carnavalsvierders wordt in de balkonzaal van “t Oale Roadhoes het Ouderwets Böll'kesbaleen uniek carnavalsfeest georganiseerd m.m.v. Theo en Marianne, beter bekend onder de naam Smileface en het gerenommeerde Olnzel's Plezeer Orkest. Onvervalste oude en hedendaagse carnavalskrakers zullen zorgen voor een daverende carnavalssfeer. U mist niets, de prijsuitreiking wordt via een groot scherm in beeld gebracht.

De entree in de Carnavallée en de balkonzaal is gratis.

Hoofdsponsor

Carnavalsland

A-Sponsors