Vrijdag 25 februari 2022

Otto bedankt!

Otto bedankt!

Tijdens een gezellige bijeenkomst ter gelegenheid van het afscheid van Otto In het restaurant Den Troubadour grapte René Booyink Lenferink in een speciaal voor deze gelegenheid geschreven buut: serieus, secuur, punctueel en accuraat. Met bovenal een enorme toewijding om van de verlichte optocht een succes te maken.

Met een klein clubje togen we naar de verlichte optocht in Berghem, vlakbij Oss in Noord-Brabant. Daarop ging de bal rollen. De eerste editie in Tubbergen had gelijk zo’n impact dat er al voor de eerste optocht de stichting TVCO werd opgericht. Het debuut telde negen praalwagens en 800 deelnemers in loopgroepen. Nu, achttien jaar later, zitten we op vijftien praalwagens en 2.500 lopers. De hoeveelheid lampjes is bijna niet meer in normale getallen te duiden.

Otto gaf reeds in een eerder interview te kennen dat hij een sterk team om zich heen had, maar zonder zijn nooit aflatende gedrevenheid was er misschien wel nooit een verlichte carnavalsoptocht in Tubbergen gekomen. Otto bedankt!

Hoofdsponsor

Carnavalsland

A-Sponsors