De foto's staan online!

27-02-2017

De foto's (verzorgd door Jan Bril) staan online.

Veel foto's, dus genoeg om lekker na te genieten!

Dit jaar in drie porties.

Uitslag Twentse Verlichte Carnavalsoptocht 2017

25-02-2017

Uitslag Twentse Verlichte Carnavalsoptocht 2107

't Is maar dat je het weet...

18-02-2017

Lichten uit:

Speciaal voor deze optocht worden de lantaarnpalen langs de route, m.u.v. de lantaarnpalen op de kruispunten, gedurende de optocht uitgeschakeld.  De verlichting van de praalwagens en loopgroepen wordt hierdoor extra geaccentueerd.

Parkeren:
Parkeren is gratis, wel verzoeken wij u, omwille van een vlotte en veilige afwikkeling van het verkeer,  de parkeerverwijzing borden en de aanwijzingen van de politie en de verkeersregelaars op te volgen. Let op de parkeerverboden en de snelheidsbeperkingen.

De SponsorSuite verhuist

18-02-2017

De SponsorSuite heeft met ingang van dit jaar een nieuwe standplaats. Na een aantal jaren tijdens de Twentse Verlichte Carnavalsoptocht op de parkeerplaats van het gemeentehuis te hebben gestaan (aan de zijde van de Julianastraat), komt deze dit jaar voor het eerst op de parkeerplaats van Eetcafé Fox te staan

LIVE: op RTV Oost

18-02-2017

De stichting TVCO is door RTV Oost benaderd, met de vraag of zij live opnames mogen maken tijdens de Twentse Verlichte Carnavalsoptocht. Deze opnames worden uitgezonden via de website van RTV Oost en social media (o.a. Facebook).

Druk bezochte info-avond zorgt voor recorddeelname

01-02-2017

De informatieavond voor de deelnemers aan de Twentse Verlichte Carnavalsoptocht werd op maandag 9 januari druk bezocht. Onder grote belangstelling hebben de potentiële deelnemers deze avond bijgewoond waarbij, zoals altijd. de reglementen en het laatste nieuws werd besproken. 

DKW Vasse al 22 jaar actief

01-02-2017

De afkorting D.K.W. staat voor Denekamperweg, alwaar de bouwloods is gelegen in buitengebied het prachtige pittoreske Vasse. Elk jaar opnieuw verlaten de meest prachtige en unieke creaties deze loods om te worden getoond aan het grote publiek in de carnavalsoptochten in Vasse, Geesteren en, dit jaar voor het eerst, in Albergen.

Onze hoofdsponsor Carnavalsland bestaat 11 jaar!

01-02-2017

In carnavaleske perioden is dit dus hun eerste jubileum en dat is wel een feestje en benoeming waard. Wij willen hen daarom graag een beetje in het zonnetje zetten. Een felicitatie is langs deze weg dan ook zeker op z’n plaats.Hoofdsponsor

Carnavalsland

A-Sponsors