Hoofdsponsor Twentse Verlichte Carnavalsoptocht

 

Hoofdsponsor Twentse Verlichte Carnavalsoptocht Carnavalsland 

Carnavalsland, Hofstraat 3 te Borne

074 - 266 91 38

www.carnavalsland.nl

Carnavalsland hoofdsponsor van TVCO Tubbergen

Op een donderdagavond in oktober 2009 heeft in restaurant ’t Oale Roadhoes te Tubbergen de ondertekening van het hoofdsponsorcontract plaatsgevonden, waardoor Poppenkorf bv. Carnavalsland, kortweg Carnavalsland genoemd, zich voor drie jaar bindt aan de stichting Twentse Verlichte Carnavals Optocht. Carnavalsland kwam in beeld bij TVCO door de aanschaf van carnavalskleding bij dit bedrijf. Na het verstrijken van het lopende hoofdsponsorcontract werden de gesprekken geïntensiveerd wat uiteindelijk tot het hierboven genoemde resultaat heeft geleid.

Het tekenen van de sponsor-overeenkomst

Poppenkorf bv. Carnavalsland vindt zijn ontstaan in het op grote schaal vervaardigen van poppenkleding. Directeur, Gerard Korf, geeft aan dat op een gegeven moment de tijd aanbrak dat de bakens grondig verzet moesten worden. Na een marktverkenning viel de keuze op het vervaardigen en handelen in carnavalskleding en alles wat daar bij behoord. Een complete feestwinkel werd opgebouwd.

Het kantoor en magazijn van Carnavalsland is gevestigd aan de Industriestaat 16 te Borne. Drie jaar geleden heeft Carnavalsland een winkel geopend in het centrum van Borne aan de Nieuwe Kerkstraat 16 en sinds 1 mei van dit jaar opereert hij ook vanuit zijn winkel aan de Bisschopstraat 9 te Oldenzaal.

Carnavalsland voert een zeer breed scala aan carnavalskleding in een brede range van maten, maar ook aanstaande prinsen en Raden van Elf die zich in een nieuw pak willen steken kunnen bij hem terecht, aldus directeur Gerard Korf. Hij en zijn zoon Joa voeren de dagelijkse directie van het bedrijf. Dit doen ze samen met hun beider eega’s. Uitgebreide informatie over hun assortiment is te vinden op www.carnavalsland.nl.

Hoofdsponsor

Carnavalsland

A-Sponsors