Vrijdag 25 februari 2022

Hengelose Optocht Vereniging AltijdDorst: plezier staat altijd voorop

Hengelose Optocht Vereniging AltijdDorst: plezier staat altijd voorop

Met een gezonde dosis energie, fanatisme en plezier laat AltijdDorst zich graag tijdens de Verlichte Optocht in Tubbergen zien. Iedere jaar is de vrijdagmiddag weer een feestje als onze loopgroep gezamenlijk met de bus naar Tubbergen vertrekt, waar ze door onze wagenbouw met een prachtig verlicht pronkstuk worden opgewacht.

Een belangrijk punt in onze vereniging is: het plezier staat altijd voorop! Zo wordt in onze ledenvergadering gezamenlijk besloten in welke optochten wij meelopen. Vooral onze wagenbouw kijkt uit naar de vrijdag in Tubbergen, waar zij zich bevinden tussen alle gave praalwagens en de goede organisatie van de TVCO. Ieder jaar proberen we in Tubbergen met onze vereniging verrassend voor de dag te komen, binnen het budget en met toereikende mogelijkheden.

De afgelopen twee jaar lag door corona ook ons verenigingsleven noodgedwongen stil. Wanneer de versoepelingen het toelieten, hebben wij ludieke acties georganiseerd om onze eigen leden in deze gekke periode een hart onder de riem te steken. Zo hebben wij in december 2020 een Kerst Drive Through georganiseerd inclusief kerstborrels, kerstmuziek, ho-ho-ho roepen om iedere auto te laten stoppen, en natuurlijk kerstpakketjes voor onze leden. Later, toen in november 2021 de voetjes weer voorzichtig van de vloer mochten, hebben wij een ledenfeest bij onze residentie georganiseerd.

Met veel trots kunnen wij zeggen dat ondanks de beperkingen het enthousiasme binnen onze groep groot blijft! Daarom kijken wij ontzettend hoopvol uit naar meer versoepelingen rondom dit carnavalsjaar. Op het moment van schrijven hebben wij nog geen volledig programma opgesteld; hiervoor wachten wij de komende persconferentie af. Wel nodigen we iedereen alvast van harte uit voor De Hengelose Carnavalsvossenjacht op zaterdagmiddag 26 februari in de binnenstad van Hengelo. Die wordt georganiseerd door Stichting Samenwerkende Carnavalsverenigingen Hengelo.


Met een frisse blik kijken wij uit naar de toekomst van H.O.V. AltijdDorst. Wij hopen zo snel als mogelijk voor eens en altijd een goed en vast onderkomen te krijgen. Hiervoor zijn samen met andere Hengelose verenigingen en de gemeente flinke stappen gezet en dit gaat u en ons in de toekomst heel veel moois brengen. Maar bovenal kijken wij er naar uit om zo snel mogelijk weer een als vanouds gezellig carnavalsseizoen te vieren!

Hoofdsponsor

Carnavalsland

A-Sponsors